Quan en el mes de febrer, en el marc del Mobile World Congress de Barcelona, Sony presentava la seva nova tauleta, pocs esperaven que el dispositiu seria tan sorprenent. I és que cal reconèixer que estem davant d'una de les millors que hi ha actualment al mercat.

Prima amb una pantalla impressionant i una autonomia de la bateria sorprenent, la primera gran tauleta de Sony és única en la seva espècie. La seva tecnologia 4G fa que la connexió a internet sigui ràpida com poques.

A més, el fet que es pugui mullar, la converteix en l'acompanyament perfecte per anar a la platja aquest estiu.

El seu potent processador juntament amb l'enorme qualitat d'una pantalla, que és capaç de mostrar les imatges sense problemes fins i tot en condicions de molta llum, converteixen l'Xperia Tablet Z de Sony en l'acompanyant perfecte de famílies amb nens petits.

Aplicacions com Clan ofereixen hores i hores d'entreteniment infantil, mentre que la bateria es mostra dura i inesgotable al llarg de les llargues jornades de platja.

Una tauleta, en definitiva, digna de l'estiu més mogut, capaç d'oferir diversió per a grans i petits mentre guarda els més entranyables records de les vacances en la seva àmplia memòria expandible.