2K i Turtle Rock Studios, els creadors del shooter cooperatiu ' Left 4 Dead ', han anunciat oficialment Evolve, "una nova experiència de shooter multijugador ". El títol té previst el seu llançament aquesta tardor per a Xbox One, el sistema PlayStation 4 i Windows PC. L'ambiciosa obra pretén combinar una experiència multijugador cooperativa i competitiva enfrontant a un equip de quatre caçadors contra un únic monstre, controlat al seu torn per un altre jugador.

"Ambientat en un planeta alienígena d'un futur llunyà, els jugadors donaran caça a les seves preses a frenètiques partides 4 contra 1. Els jugadors experimentaran 'Evolve' com a 'shooter' en primera persona quan juguin de forma cooperativa amb els quatre caçadors o amb perspectiva en tercera persona quan prenguin el control del monstre, proporcionant així una experiència de joc única amb 'Evolve' ", afirma l'editora en la seva nota de premsa.

A més dels primers detalls sobre el projecte, s'ha ofert informació sobre 'Goliat', - el primer monstre inclòs en el joc, així com del primer esquadró de quatre caçadors, cadascun d'una classe diferent i amb habilitats úniques ( ''Trampero, Apoyo, Asalto o Médico'' ) els quals hauran de formar equip fins a acabar amb la bèstia al planeta Shear , on la flora i la fauna actuaran com un adversari més per a l'home i per al monstre . El sistema de nivells també permetrà desbloquejar nous personatges i monstres així com millores , nous vestits i habilitats .

"La nostra filosofia és construir experiències de joc increïblement divertides que no puguem trobar en cap altre lloc", va dir Chris Ashton, Cofundador i Director de Disseny de Turtle Rock Studios. "La fórmula cooperatiu vs llop solitari de 'Evolve' ha creat alguna de les partides multijugador més intenses que he vist mai".