Els usuaris d´un telèfon mòbil iPhone ja poden gaudir d´una millor navegació a través dels continguts de DiarideGirona.cat gràcies a la nova versió de l´aplicació del diari, la qual es pot descarregar de forma gratuïta a iTunes.

L´app de Diari de Girona, que també és compatible amb aparells iPad i iPod touch sempre que tinguin instal·lat el sistema operatiu iOS 6.0 o posterior, permet accedir sense cap cost a totes les notícies del web de Diari de Girona i consultar el temps, el trànsit, la guia de televisió, l'agenda, la guia d'oci de Girona, els resultats esportius i les retransmissions en directe que també es poden trobar a www.diaridegirona.cat.

Els avantatges d´utilitzar l´aplicació i no accedir al web a través del navegador del telèfon són una major rapidesa de descàrrega de continguts; menys ús de dades; una navegació molt més intuïtiva a través de les seccions; i l´accés als serveis -restaurants, el temps, cartellera...- que l´usuari té al seu voltant gràcies a l´eina de geoposicionament que incorporen els smartphones.

Amb aquesta nova actualització, l´app de Diari de Girona arriba a la versió 2.1.2. Com en les anteriors -a iTunes des de l´any 2011-, es pot aconseguir a través de l´enllaç https://itunes.apple.com/es/app/diari-de-girona/id436202683?mt=8

Quan a l´aplicació per a telèfons amb el sistema operatiu Android, estarà disponible en breu a través de Google Play i oferirà els mateixos serveis.