Els 'memes' són la forma en què avui dia els internautes donen sortida a la seva imaginació. Aquestes imatges s'han convertit en un autèntic fenomen viral, omplint les xarxes socials d'ironia i acudits fàcils cada vegada que passa un esdeveniment important.

Tot i que imatges de Julio Iglesias, Barack Obama o l'esportista Yao Ming són les més populars a la xarxa, els millors'memes' de 2014 han tingut com a protagonistes altres esdeveniments. La coronació de Felip VI, el fracàs de la selecció espanyola al Mundial del Brasil o Pablo Iglesias copen les xarxes socials en aquestes imatges tan divertides convertides en una moda d'Internet.

A principis d'estiu el Rei Joan Carles va anunciar la seva abdicació per deixar pas al tron al seu fill Felip. Aquest s'ha convertit, sens dubte, en l'esdeveniment més important d'aquest any a Espanya. No obstant això, un fet tan històric i seriós despertava la imaginació dels internautes, omplint internet ràpidament de'memes' que parodiaven el futur de la monarquia amb la pel·lícula de Disney de 'Rei León'.

El fracàs d'Espanya al Mundial del Brasil va donar per a molts 'memes' durant aquest 2014, al nostre país i a tot el món. Així i tot, la derrota d'Espanya no va ser l'única parodiada a la xarxa. L'immens desastre del Brasil, amfitrió del Mundial, davant Alemanya, va ser d'allò més viral a les xarxes. Però sens dubte, el protagonista dels'memes' d'aquest Mundial de Brasil va ser Luis Suárez i la seva mossegada.

L'actualitat estatal també ha donat molt de què parlar en les xarxes socials. Urdangarin i la Infanta, la dimissió d'Ana Mato, o l'auge de Podem s'han convertit en alguns dels millors 'memes' de 2014.

Però sens dubte el rei dels 'memes' d'aquest 2014 ha estat el «petit Nicolás». Des que sortís el cas fa un parell de mesos tothom parla del xaval de vint anyets que va aconseguir enganyar polítics de la dreta. Aquest jove, que es va colar en tots els grans esdeveniments, ha desencadenat la imaginació dels internautes, creant alguns dels millors 'memes' de 2014.