L'ONG Nutrició Sense Fronteres (NSF), recuperarà els excedents alimentaris en el Mobile World Congress de Barcelona i distribuirà el menjar sobrant a 14 entitats socials de Barcelona.

Segons ha informat l'ONG en un comunicat, es "realitzarà la recollida, l'avaluació nutricional dels aliments, perquè siguin distribuïts i consumits en condicions òptimes d'higiene i seguretat alimentària en les entitats socials beneficiàries".

"L'any passat Nutrició Sense Fronteres va recuperar més de 1.700 quilos de menjar que van beneficiar més de 4.000 persones de la ciutat de Barcelona", ha explicat el comunicat.

Aquest any 14 entitats, entre les quals consten Creu Roja, Càritas i Formació de Treball de Barcelona, es beneficiaran i rebran menjar sobrant del Mobile, i la distribuiran entre usuaris que es troben en una situació de vulnerabilitat.

El projecte de l'ONG, denominat BCN Comparteix el Menjar, ha recollit fins ara 58 tones de menjar d'anteriors anys, que han beneficiat més de 52.000 persones, i hi participen 27 empreses relacionades amb el món de l'alimentació i la restauració.

I, segons l'organització, aquest projecte és d'"aprofitament de recursos alimentaris i treball en xarxa i contribueix a reduir la situació de pobresa de les persones en risc d'exclusió social a la ciutat de Barcelona".