02 de juny de 2015
02.06.2015

Google aglutina tots els seus controls de privacitat i serveis en un únic panell

02.06.2015 | 07:28

Google va anunciar ahir que aglutina tots els controls de privacitat i seguretat de tots els seus serveis en un únic lloc. A través de "El meu compte", que és com es diu el panell de gestió centralitzada, l'usuari podrà gestionar les seves preferències de seguretat i privacitat en serveis com Gmail, el cercador, Youtube, Chrome, Google Maps o Google+, entre d'altres.
El mànager de producte de Google Andreas Tuerk va explicar a Efe que aquests canvis persegueixen facilitar l'accés i la gestió d'aquests controls, donar-los més visibilitat i també incrementar la conscienciació dels usuaris respecte a la seva privacitat. Malgrat que els usuaris estan convençuts que les seves dades han de ser privades i estar accessibles només per a ells, després són pocs els que consideren tenir control sobre ells. Totes les opcions, informació oferida i controls recopilats a "El meu compte" estaven prèviament disponibles per als usuaris, però en diferents espais.
Aquest panell únic estarà format per tres pilars: accés i seguretat, informació personal i privacitat i preferències del compte. Estarà disponible tant per a usuaris que tinguin comptes de Google com per a aquells que no però desitgin accedir, per exemple, al seu historial de recerques, que vulguin escollir les preferències de publicitat o sol·licitar que Google no registri la seva activitat en absolut.
A "informació personal i privacitat" es podrà conèixer quins controls de privacitat estan actius o no, saber la informació personal donada, configurar els anuncis, accedir a l'historial del compte i controlar el seu contingut.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook