Les aplicacions de Facebook per a PlayStation 3 i PlayStation Vita desapareixeran al gener, segons indica la pròpia companyia. Sense anar més lluny, Sony ha retirat ja de la seva plataforma digital PlayStation Store l'aplicació de la popular xarxa social.

El cessament d'aquests serveis no només inclourà l'aplicació pròpiament dita, també qualsevol funcionalitat inclosa en els videojocs de PlayStation 3, PlayStation Vita i la plataforma més recent: PlayStation TV. La companyia ha confirmat que el suport de Facebook en aquestes plataformes arribarà a la seva fi el proper mes de gener.

Per la seva banda, PlayStation 4 mantindrà la possibilitat d'enllaçar la videoconsola amb Facebook per compartir imatges o vídeos a la popular xarxa social.

Recordem que no és la primera vegada que Sony elimina funcionalitats en la seva consola portàtil. Al gener passat, la companyia va tancar les aplicacions de YouTube i Maps, així com la funció Near, una mena de xarxa social per connectar jugadors propers que comparteixen els mateixos videojocs.