La telefonia s'ha convertit en els últims anys imprescindible per a la majoria de ciutadans, des dels nostres dispositius fem pràcticament totes les gestions i comunicacions, de fet, és molt probable que estiguis llegint aquest article a través d'un mòbil.

Pop Mobile va entrar ja fa temps en l'activitat dels gironins i gironines amb un propòsit clar: facilitar tots els procediments i serveis que les companyies tradicionals no oferien o feien en condicions molt precàries.

Les botigues PopMobile ofereixen una gran varietat de serveis, però parlarem primer del que a Manu, com l'anomenen els seus clients, l'apassiona i en el que s'esforça amb més afany. El món de la reparació de telefonia reconeix que "és molt complex, la gent vol la reparació en el dia i això fa que anem sempre al màxim". Treballem des dels nostres propis tallers amb els nostres propis tècnics i sempre oferim la velocitat més gran en la reparació.

Oferim 6 mesos de garantia, els únics de Girona que ho fan. Sobre aquest camp, reconeix, el més complicat és reparar una cosa que s'ha intentat reparar prèviament, i per aquest motiu convida alls clients a visitar la seva botiga abans de prendre la decisió d'on reparar, ja que hi ha molt intrusisme en el sector que no donen cap tipus de garantia.

La telefonia lliure és un dels punts forts de les botigues, tenen tots els models del mercat a uns preus molt competitius, sense res a envejar als grans magatzems, amb la gran diferència que en PopMobile configuren i expliquen el funcionament del telèfon mòbil, sense aplicar cap tipus de càrrec afegit.

Diu Manu que cada persona requereix el seu temps per comprendre el funcionament del telèfon, per aquest motiu, les persones grans o que mai han utilitzat un smartphone, han d'anar als seus centres per sortir de la botiga amb tots els dubtes resolts. També poden tornar en qualsevol moment per solucionar els seus dubtes.

Quan entres en una botiga PopMobile es respira abundància en varietat d'accessoris i per a tots els models. Manu fa molt d'èmfasi en tots els models, ja que la majoria de centres dedicats a aquest sector tenen només articles exclusivament per Iphone i Samsung. En canvi, PopMobile ofereix més, marques com Huawei, Nokia, LG, Sony, Motorola, Wiko, entre d'altres, disposen d'una gran varietat d'accessoris. Com diu un dels seus eslògans de les botigues és que en cas de no trobar l'article desitjat, t'ho porten, sigui quina sigui la petició. Els dependents de PopMobile busquen on faci falta per satisfer les necessitats dels clients.

Les assegurances per a mòbils i tablets és un dels seus grans productes estrella, presumeixen de tenir l'assegurança més transparent del mercat, perquè està realitzada íntegrament per empreses gironines, l'acord entre PopMobile i la corredoria d'assegurances Rivas Álvarez ha possibilitat el desenvolupament d'un producte íntegre on s'assegura, es gestiona el sinistre i es repara en un mateix espai i a una velocitat que cap altra assegurança del mercat ofereix. Es pot adquirir a partir d'29,95 € l'any, incloent robatori, qualsevol trencament, inclosa pantalla i humitats.

Formació per a pares i adults

PopMobile ha desenvolupat cursets bàsics d'iniciació al Smartphone enfocats a persones grans amb sessions individualitzades d'una hora en què es donen les nocions bàsiques per iniciar-se al món del mòbil intel·ligent d'una forma amena, fàcil i senzilla.

D'altra banda, es treballa amb pares de nens en edats preadolescents que ja disposen de dispositius mòbils. Per ells, hem desenvolupat un curs bàsic per conèixer les eines i aplicacions de control i supervisió, facilitant així el control parental.

Com es pot veure, dins de les botigues PopMobile es pot trobar una gran ventall de possibilitats, amb una oferta totalment diferent a la de la competència i amb un equip enèrgic disposats a transformar l'atenció al client en el món de la telefonia.

A causa de la gran acceptació que està tenint aquest model de negoci, ja s'han obert diferents franquícies a la província de Girona, concretament a Olot i Blanes, així com a Granollers. Sens dubte un gran èxit en la seva expansió i convertint-se en un punt de referència del sector que aspira a ser una de les empreses gironines que més creix a través d'aquest format.

Us convidem a que visiteu les botigues i pugueu emportar-vos una idea molt més aproximada de la nostra oferta. PopMobile el millor servei tècnic de la província de Girona entre altres coses ... Descobreix-les a popmobile.es!