Ubisoft ha presentat durant la conferència de la PlayStation Experience un nou títol, ´Eagle Flight´, un joc de realitat virtual que envia els jugadors al cel de París per experimentar en ells la llibertat de volar. El títol, disponible en les principals plataformes de RV incloent PlayStation VR, Oculus Rift i HTC Vive per PC, té previst el seu llançament durant el 2016.

El joc, desenvolupat per FunHouse, una divisió d'Ubisoft Mont-real, permet als jugadors convertir-se en una àguila i recórrer el cel de París i els seus llocs més emblemàtics, 50 anys després que els éssers humans hagin abandonat la ciutat. En el títol, fins a 6 jugadors podran participar de manera conjunta en les dues modalitats del joc que estaran disponibles en el seu llançament.

"Ens emociona realment poder fer realitat el somni de volar amb l'Eagle Flight", ha comentat Olivier Palmieri, director del joc a Ubisoft Mont-real.

"La realitat virtual ens ha donat unes oportunitats noves i fantàstiques als desenvolupadors de videojocs, i volíem oferir un joc totalment de RV capaç d'aprofitar al màxim aquests avanços tecnològics. Confiem molt en el salt endavant que hem fet amb aquest desenvolupament, i estem segurs que el primer joc de RV creat per Ubisoft serà una experiència realment divertida para tothom que hi jugui", ha afegit Palmieri.

El tràiler del joc