El proper 4 de març arriba la versió HD d'un dels jocs de la saga Zelda més recordats per crítica i públic, ´The Legend of Zelda: Twilight Princess HD´. Publicat originalment per les plataformes Wii i Nintendo GameCube l'any 2006, des de Nintendo asseguren que el nou lliurament és un remake gràficament remasterizat d'un dels títols més aclamats de la sèrie, però a més inclourà canvis en la dinàmica de joc i un nou mode Heroi que oferirà una versió modernitzada.

Per a l'ocasió, gràcies al Wii U GamePad, es podrà gestionar l'inventari, accedir al mapa i transformar-se en Link Llop amb comoditat sense la necessitat de pausar el joc. També es podrà usar el GamePad per accedir a Miiverse i jugar prescindint del televisor en la manera off-TV.

A més, es comptarà amb un nou objecte, el llum d'oli espectral, que ajudarà Link en la seva missió per trobar ànimes d'espectre. Quan Link sosté el llum d'oli espectral, aquest brilla al detectar un espectre a prop. D'altra banda, la rosada de llum que Link ha de recollir a diversos moments de la seva aventura s'ha reduït de 16 a 12. I si Link troba rupies en un cofre del tresor quan la seva bossa ja està plena, les rupies no tornaran a aquest cofre. La bossa també pot contenir més rupies que abans, de manera que no és tan probable aconseguir el límit màxim.

D'altra banda, els veterans de 'The Legend of Zelda', o els jugadros novells que busquin una dificultat afegida, podran jugar amb el mode Heroi des del principi. En el mode Heroi, Link rebrà el doble de danys i no trobarà cors amb els quals reposar-se. I per donar-li la punta a aquest nivell, el món del joc és un reflex de la manera normal en el qual la disposició de les masmorres està invertida com en un mirall. Els qui vulguin pujar el llistó del desafiament encara més, només han de tocar el GamePad amb l'amiibo de Ganondorf en el mode Heroi perquè Link sofreixi danys multiplicats per quatre fins al final de la partida.

Els jugadors més espavilats detectaran més sorpreses, canvis i novetats a mesura que progressin en l'aventura. El joc estarà disponible el 4 de març en un pack d'edició limitada que inclou l'amiibo de Link Llop i un CD amb una selecció musical de la banda sonora oficial del joc. També és possible comprar el joc i l'amiibo de Link Llop per separat.