Era d'esperar que l'actualització del mes de febrer del joc ´Grand Theft Auto Online´, estigués relacionada amb la celebració de Sant Valentí. Per celebrar el mes de l'amor, Rockstar Games ha llançat una nova actualització per al format en xarxa del ´GTA V´ anomenat ´La meva mitja taronja´ i que ja està ja disponible per a les plataformes PS4, Xbox One i PC. L'expansió inclou un actualitzat Albany Roosevelt clàssic, a més de nova roba, accessoris i tot el contingut de l'anterior actualització de Sant Valentí.

Albany Roosevelt Valor

Disponible per comprar a Legendary Motorsport, aquesta versió actualitzada del clàssic Roosevelt disposa d'una sèrie d'emocionants modificacions per implementar a Los Santos Customs. L'Albany Roosevelt original també torna per a aquells que busquen celebrar el dia de Sant Valentí amb un estil més vintage.

Nous vestits

També s'han afegit nous ítems de roba tant per a homes com per a dones a totes les botigues de roba de la ciutat, incloent nous vestits, armilles, vestits, cotilles, bòxers, mitges i molt més. Tota la roba i les màscares de l'anterior dia de Sant Valentín també han estat reposades, i la metralladora Gusenberg Sweeper també torna a les prestatgeries d'Ammu-Nation.

La mort ens separa

El que és meu és teu i el que és teu és meu en el Mode Adversari per parelles de 'La mort ens separa', també arriba aquest divendres.