12 de febrer de 2016
12.02.2016

El GTA Online es posa romàntic per Sant Valentín

Rockstar ha llançat una nova actualització per al format en xarxa del joc anomenat 'La meva mitja taronja' i que ja està ja disponible per a PS4, Xbox One i PC

12.02.2016 | 15:33
Ni tan sols el joc GTA V s´escapa de la festa de Sant Valentí.

Era d'esperar que l'actualització del mes de febrer del joc ´Grand Theft Auto Online´, estigués relacionada amb la celebració de Sant Valentí. Per celebrar el mes de l'amor, Rockstar Games ha llançat una nova actualització per al format en xarxa del ´GTA V´ anomenat ´La meva mitja taronja´ i que ja està ja disponible per a les plataformes PS4, Xbox One i PC. L'expansió inclou un actualitzat Albany Roosevelt clàssic, a més de nova roba, accessoris i tot el contingut de l'anterior actualització de Sant Valentí.

Albany Roosevelt Valor

Disponible per comprar a Legendary Motorsport, aquesta versió actualitzada del clàssic Roosevelt disposa d'una sèrie d'emocionants modificacions per implementar a Los Santos Customs. L'Albany Roosevelt original també torna per a aquells que busquen celebrar el dia de Sant Valentí amb un estil més vintage.

Nous vestits

També s'han afegit nous ítems de roba tant per a homes com per a dones a totes les botigues de roba de la ciutat, incloent nous vestits, armilles, vestits, cotilles, bòxers, mitges i molt més. Tota la roba i les màscares de l'anterior dia de Sant Valentín també han estat reposades, i la metralladora Gusenberg Sweeper també torna a les prestatgeries d'Ammu-Nation.

La mort ens separa

El que és meu és teu i el que és teu és meu en el Mode Adversari per parelles de 'La mort ens separa', també arriba aquest divendres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook