06 de juny de 2016
06.06.2016

WhatsApp deixarà de funcionar per aquests mòbils al 31 de desembre

Es tracta de telèfons amb versions molt antigues del sistema Android, principalment de Nokia i BlackBerry

09.06.2016 | 07:24
WhatsApp deixarà de funcionar per aquests mòbils al 31 de desembre

Ja hi ha data per a la desaparició de WhatsApp de determinats telèfons mòbils. Serà finalment el 31 de desembre d'aquest any quan l'aplicació de missatgeria instantània deixi de funcionar en terminals amb versions molt antigues del sistema Android, principalment de les marques Nokia i BlackBerry.

El passat mes de març, la companyia va anunciar al seu bloc que WhatsApp deixaria de ser compatible amb les següents plataformes mòbils: BlackBerry (incloent BlackBerry 10), Nokia S40, Nokia Symbian S60, Windows Phone 7.1, Android 2.1 i Android 2.2.

"Aquestes plataformes han estat de gran importància en la nostra història, però ja no compten amb les capacitats necessàries per a expandir les funcions de la nostra aplicació en el futur", ha assenyalat l'empresa.

Quan l'aplicació néixer el 2009, al voltant del 70% dels telèfons intel·ligents venuts tenien sistemes operatius oferts per BlackBerry i Nokia. Però, ara, els sistemes de Google, Apple i Microsoft acaparen el mercat. Els tres gegants representen el 99,5% de les vendes.

"No és una decisió fàcil per a nosaltres, però és la correcta per poder oferir als nostres usuaris millors maneres per estar en contacte amb els amics, famílies i éssers estimats. Si fas servir algun dels telèfons mòbils afectats, et suggerim actualitzar-lo per un telèfon Android , iPhone o Windows Phone ", va aconsellar

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook