Nova polèmica a la NASA a causa dels ovnis. Diversos usuaris d'Internet s'han fet ressò de com l'Agència Espacial dels Estats Units va tallar el senyal emès per l'Estació Espacial Internacional en un moment molt particular.

Va passar el dia 9 de juliol quan, segons els amants de l'ufologia, un estrany objecte s'acostava a l'atmosfera terrestre disposat a travessar-la. Les imatges en qüestió han estat penjades pels apassionats d'aquest món com a protesta davant el tall d'aquestes emissions.

Quina explicació donen al tall del senyal?

La NASA no s'ha pronunciat encara sobre aquest fet, encara que els que creuen en l'existència dels OVNIs asseguren que aquesta interrupció en el senyal va ser executada intendionadament, amb l'únic objectiu que la humanitat no conegui tots els secrets de l'espai.

Era una nau extraterrestre, un meteorit o un feix de llum? La veritat és que no és la primera polèmica similar que envolta a la NASA. Uns mesos enrere -l'abril de 2016-, una altra interrupció en un enregistrament va provocar que la institució es pronunciés al respecte.

En aquella ocasió, l'equip de comunicació de la NASA va explicar que és habitual que les seves comunicacions fallin a vegades. "Cap ovni en el sentit popular de la paraula ha estat vist des de l'Estació Espacial Internacional. Es tracta de reflexos de les finestres de l'estació -en referència a un estrany objecte que es veia en les imatges difoses-, de l'estructura de la nau o els llums de la Terra. l'estació passa regularment fora d'abast dels satèl·lits de monitorització i transmissió de dades pel que a vegades es perd el senyal ", va assenyalar Tabatha Thompson, de l'equip de comunicacions de la NASA, a CNN en espanyol respecte a les imatges difoses a YouTube.