Si tens un telèfon intel·ligent o una tablet i un animal de companyia hauries provar aquestes cinc les apps que et portem, amb les que podràs treure-li el màxim partit al teu dispositiu.

Mascotes benvingudes

Els amants dels animals ja no tenen excusa per sortir de casa sense els seus fidels companys. Un dels problemes més freqüents dels amos i mestresses a l'hora de desplaçar-se sol ser que molts establiments no permeten l'entrada a mascotes o desconeixen aquells que si ho permeten. Gràcies a 'Mascotas bienvenidas', una app gratuïta per Android i iOS, els posseïdors d'un smartphone o tablet podran trobar un llistat de cafeteries, restaurants, hotels, llibreries i botigues pròximes en què els animals són ben rebuts.

Petometer

L'exercici és vital per mantenir un cos sa, tant per a humans com per a gossos. Amb aquesta app podràs portar un historial del nombre de passejos, distància recorreguda i temps transcorregut amb la teva mascota. A més, la pròpia app recomanarà una sèrie d'exercicis i podràs compartir i explorar noves rutes de passeig a través de Facebook. L'aplicació és gratuïta tant per a Android com per iOS.

Snapcat: 'selfies' de gats

Els gats són, indubtablement, una de les majors passions d'internet. Centenars de vídeos i fotos inunden setmanalment les xarxes socials i són els gatets els que protagonitzen la major part dels vídeos virals. Per això, no és d'estranyar que sorgeixin aplicacions com 'Snapcat', que pretén convertir-se en el snapchat dels gats. El seu funcionament és senzill: en activar l'app apareixerà un punt vermell sobre la pantalla del nostre Smartphone, el punt, que simula un punter làser, hauria de cridar l'atenció del nostre gat i fer-ho tocar la pantalla per tractar de caçar-lo, moment en el qual es tragués el selfie. Aquesta app està disponible només per Android i no és compatible amb gats despistats.

iKibble free

Els amos de gossos es preocupen molt pel que mengen els seus companys quadrúpedes, però de vegades resulta impossible resistir-se a la mirada o les punyents peticions d'aquests fidels animals. Si finalment sucumbim als seus encants i decifdimos ciompartir nostre menjar per al goig de l'canido, és recomanable tenir aquesta app instal·lada en el nostre iPhone o iPad. 'iKibble free' ens mostrarà d'una forma molt pràctica quins són els aliments idonis per als gossos, i quins són aquells que no han d'ingerir. Una gran ajuda només disponible per als usuaris de iOS.

Fetch: a quin gos t'assembles?

Qui no ha sentit això que els amos s'assemblen a les seves mascotes? 'Fetch' et permet conèixer que raça de gos guardeu similitud amb la teva cara amb només pujar una selfie. En realitat, la funció de l'app és una altra; permet conèixer la raça de qualsevol gos a través d'una foto. Ideal per als amants dels gossos que usin iOS.