L'empresa Marina de S'agaró ha presentat en el marc de les seves experiències aquàtiques sagaroexperience.com el nou servei per a la captura de Pokemons amb la famosa aplicació per mòbils Pokemon Go.

Avui la nova experiència ha estat presentada a la platja de S'Agaró. La nova aplicació de Nintendo que ha estat número 1 mundial en descàrregues per a mòbil i s'ha convertit en font de notícies diàries, ha estat el detonant per la creació d'aquesta nova experiència marítima.

L'empresa lloga petites embarcacionss amb motor, sense necessitat de titulació, perquè els fans del joc puguin arribar a aquells Pokemons que només es troben al mar.

Sabem que els Pokemons més difícils d'aconseguir solen estar en llocs que no són fàcilment accessibles, això fa que el mar sigui una bona zona per amagar-se. Només amb tenir instal·lada l'aplicació es pot comprovar la quantitat de Pokemons que estan esperant al llarg de la costa. Amb aquest original servei ara tenim l'oportunitat d'endinsar-nos mar endins, amb tota la seguretat necessària, per aconseguir el valuós premi.

Es tracta d'una fantàstica manera de gaudir d'un dia de pesca en aigües de la Costa Brava amb amics o família. Només cal canviar la canya de pescar per el dispositiu mòbil, i ¡a pescar Pokemons!