El llançament de PlayStation VR, el dispositiu de realitat virtual de Sony està cada vegada més a prop, de manera que el fabricant ha començat a revelar algunes de les característiques del perifèric. PlayStation Àsia ha publicat una petita guia d'usuari amb algunes recomanacions per a l'ús del dispositiu.

L'espai recomanat per utilitzar el casc de realitat virtual és d'aproximadament 3 metres quadrats i està dissenyat perquè els jugadors l'utilitzin asseguts. D'acord amb la imatge, el casc ha d'estar separat almenys 60 centímetres de PlayStation Camera i 3 metres per a un funcionament òptim.

També es realitzen algunes recomanacions per al seu ús, com per exemple romandre assegut amb una altura fixa per evitar sortir de l'angle de visió de la càmera, que abasta un àrea d'entre 0,7 i 1,9 metres d'ample. En el cas d'usar el dispositiu dempeus, el fabricant indica que ha de ser en un àrea buidada perquè la càmera no detecti obstacles.

A més, la guia també recomana que els usuaris provin el producte abans de comprar-lo, per comprovar si l'usuari se sent bé una vegada utilitzat el dispositiu. La guia també adverteix que PlayStation VR està dissenyat per a majors de 12 anys d'edat.

Entre els aclariments, s'especifica que el sistema de realitat virtual pot utilitzar-se amb ulleres, però que l'experiència pot tenir algunes "diferències individuals".

També s'expliquen les maneres diferents d'usar el casc, que es divideixen entri: Social Screen, manera que permet als jugadors interactuar amb els seus familiars o amics; Mirroring Mode que mostra la mateixa imatge, però en una pantalla externa, el Separate Mode, que permet jugar amb el dispositiu en maneres cooperatives o competitius en el televisor; i finalment, l'anomenat Cinematic Mode que ofereix als usuaris la possibilitat de gaudir de jocs de PS4, videos o continguts en una gran pantalla que es crea virtualment en diferents grandàries.

PlayStation VR arribarà el 13 d'octubre amb 50 títols compatibles de cara a finals d'any.