15 de novembre de 2016
15.11.2016

Més de 400 milions de comptes poden estar afectats pel pirateig en un web de cites per a adults

Milions de contrasenyes estan visibles i el 99,3% de les filtrades estan disponibles en text pla

15.11.2016 | 13:14
Més de 400 milions de comptes poden estar afectats pel pirateig en un web de cites per a adults

La popular plataforma de cites adúlteres, Ashley Madison, va protagonitzar l'any passat una de les filtracions més importants de tots els temps: dades de gairebé 40 milions d'usuaris van sortir a la llum. Ara, el web de cites AdultFriendFinder ha estat piratejat i més de 400 milions de comptes poden estar afectats per l'atac.

AdultFriendFinder, una xarxa de contactes que es defineix a si mateixa com la comunitat més gran de sexe i llibertinatge del món, ha vist com un total de 412 milions de perfils d'usuaris han estat afectats per un atac 'hacker'. El segon, explica Mashable, en tan sols 18 mesos.

Segons recull Leakedsource, l'atac es va produir abans del passat 20 d'octubre d'aquest mateix any. Ara més de 103 milions de contrasenyes estan visibles i el 99,3% de les filtrades estan disponibles en text pla, explica Leaked Source. 123456, 12345 i 123456789 han estat les tres contrasenyes més utilitzades, malgrat les contínues recomanacions d'experts per utilitzar contrasenyes més elaborades.

Friend Finder Networks ha confirmat vulnerabilitats de seguretat en el lloc web tot i que no ha reconegut publicament el pirateig, explica Mashable. "Durant les darreres setmanes, FriendFinder ha rebut una sèrie d'informacions sobre potencials amenaces de vulnerabilitats de seguretat a partir d'una varietat de fonts", ha explicat la vicepresidenta, Diana Ballout, a ZDNet. "Immediatament després de conèixer aquesta informació, prenem diverses mesures per examinar la situació i portar els socis externs adequats per donar suport a la nostra investigació", afegeix.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema