Wales Interactive ha confirmat la data de llançament del videojoc 'Knee Deep', una aventura 'point-and-clic' per PlayStation 4 i Xbox One que, literalment, té lloc a l'escenari més gran del món. Des del 31 de gener podrem investigar la mort d'un actor que acaba penjant-se a la ciutat aïllada de Cypress Knee, a Florida. Els jugadors hauran d'investigar aquest misteriós suïcidi utilitzant tres personatges diferents: una bloguera, Romana Teague, el reporter local, Jack Bellet, i un investigador privat, K.C. Gaddis.

En el primer acte els jugadors exploraran la ruïnosa Chief Roadsides Wonderland. En el segon l'acció passarà a la ciutat, mentre els candidats polítics pronuncien els seus últims discursos per les properes eleccions. En el tercer acte, Boomtown, els herois es troben al lloc més profund d'un pantà del nord de Florida, investigant què és el que ambicionen en secret els seus enemics.

"Els aficionats a les històries que s'expliquen prenent eleccions trobaran converses que evolucionen depenent de les decisions que prenguin, però tingueu en compte que les eleccions més importants poden portar a una revelació, o al fet que algú surti ferit", explica sobre el joc Ben Tester, Community Manager de Wales Interactive. "Us lliurem els personatges, creant personalitats que es basen en les vostres pròpies eleccions als diàlegs. 'Knee Deep' inclou un excèntric repartiment de 30 personatges secundaris, tots amb diàlegs", finalitza.