Puntual a la cita, Activision i Sledgehammer Games han ofert els primers detalls de 'Call of Duty: WWII', la pròxima entrega de la sèrie bèl·lica que aquesta temporada es presenta amb la intenció de portar a la franquícia de tornada als seus inicis: la Segona Guerra Mundial.

Amb la col·laboració de Michael Condrey i Glen Schofield hem pogut conèixer els primers detalls de la història, que segons apunten, estarà ubicada en diferents escenaris europeus, en una missió que serà vital per a l'èxit de les potències aliades, des de les platges de Normandia el Dia D, marxant a través de França per alliberar París, fins finalment arribar a Alemanya en algunes de les batalles més monumentals de tots els temps.

Torna el combat clàssic de la campanya juntament amb el mode multijugador que, per a l'ocasió, estrenarà un seguit d'innovacions incloent una nova manera, així com millores en el sistema i gameplay. "Fa més de dos anys i mig que vam prendre la decisió de portar la franquícia a les seves arrels, i 'Call of Duty: WWII' ho fa de forma èpica", ha esmentat Eric Hirshberg, CEO d'Activision.

"L'equip de Sledgehammer Games ofereix una experiència cinematogràfica que honora tant l'escala èpica com la lluita humana, en la guerra més gran que el món ha conegut. Aquest joc permetrà als fans veterans experimentar la Segona Guerra Mundial com mai abans, i introduirà aquest històric conflicte a tota una nova generació de jugadors ", afirma Hirshberg.

El combat multijugador de 'Call of Duty: WWII' pretén submergir als jugadors en el conflicte amb un arsenal d'armes i equipaments ambientats en alguns dels llocs més icònics de l'escenari europeu de la Segona Guerra Mundial. Segons indiquen des de la pròpia desenvolupadora. El mode estaria dissenyat perquè els usuaris interactuïn amb amics, alhora que oferirà un nou acostament al personatge i permetrà crear una nova categoria a través de Divisions, batalles i una nova manera de joc narratiu i casernes generals .

L'experiència de la Segona Guerra Mundial per a la pròxima generació també presenta Zombies Nazi, un mode cooperatiu totalment nou que presenta un guió independent. De moment no s'ha ofert molta informació al respecte, s'esperen nous detalls durant l'esdeveniment E3 de Los Angeles el proper mes de juny.

Com és habitual, s'ha confirmat la disponibilitat de reserva, que com sempre, inclourà accés privat a la Beta, disponible com en anteriors ocasions primer a PlayStation 4. 'Call of Duty: WWII' arribarà el proper 3 de novembre per PlayStation 4, Xbox One i PC.