La propera innovació d'Apple, l'iPhone 8, arribarà al mercat en quatre colors diferents, un d'ells nou entre la gamma de colors dels 'smartphones' de la companyia de 'Cupertino', segons ha publicat el filtrador Benjamin Geskin des del seu perfil de Twitter.

Amb un total de quatre colors, l'iPhone 8 reduiria la seva varietat cromàtica en dos tons, ja que l'actual, l'iPhone 7, està disponible en sis colors diferents. Geskin no ha especificat de quin colors es tractaria, però sí que un d'ells serà una novetat en la gamma iPhone.

A més, el tuitaire ha distribuït també diferents imatges d'un model d'iPhone anterior amb una carcassa reflectant, que converteix en un mirall la part posterior del terminal, encara que de moment no hi ha res que indiqui que aquesta característica pugui passar a formar part del model final.

Aquesta filtració es suma a altres novetats que s'han difós recentment sobre com podria ser finalment l'iPhone 8 a la seva arribada al mercat al setembre -data encara per confirmar-. Del nou terminal s'ha dit recentment també que disposarà d'un escàner facial o d'iris i una pantalla OLED de 5,2 polzades sense marc.