06 de novembre de 2017
06.11.2017

Els trucs per saltar-se el límit de WhatsApp per esborrar un missatge

Descobreix com eliminar un enviament per error passats els 7 minuts imposats per l'app

06.11.2017 | 20:49
Els trucs per saltar-se el límit de WhatsApp per esborrar un missatge

Fa uns dies arribava a WhatsApp una de les novetats més esperades pels usuaris. L'app ja permet eliminar els missatges enviats, tant en grups com en converses privades. El problema és que la nova actualització dóna un límit de set minuts per esborrar el missatge que s'ha enviat.

Però feta la llei, feta la trampa. Gràcies a un truc és possible saltar-se aquest temps límit. Una vegada enviat el missatge, selecciona l'opció "esborrar per a tothom" abans que es compleixin els set minuts i, sense tancar-lo, esborra el missatge quan ho creguis convenient. Això sí, recorda que durant aquest temps no podràs utilitzar WhatsApp, perquè quan surts de la pantalla, no podràs eliminar-lo.

A més, no és necessari tenir encesa la pantalla del mòbil. Si s'apaga sola i la tornes a encendre mitjançant el botó de "power", la finestra seguirà oberta i amb ella la possibilitat d'eliminar el missatge. Es pot fins i tot canviar a altres aplicacions amb el botó multitasca.

Un altre truc

Però aquesta no és l'única manera en la qual pots elminar un missatge que has enviat a algú i que no obstant això ja no desitges que llegeixin. Existeix una altra possibilitat, molt més eficaç. El procediment a seguir consisteix en:

  • Desconnectar la connexió a Internet.
  • Aturar l'aplicació WhatsApp (Ajustos > Aplicacions > WhatsApp > Forçar aturada).
  • Canviar la data del telèfon per la del dia anterior.
  • Obrir WhatsApp, seleccionar el xat i eliminar el missatge.
  • Tornar a establir la data actual (això és opcional).
  • Connectar-se a Internet.
  • Tot just s'activa internet, el missatge s'elimina. L'única limitació d' aquest truc és que només poden eliminar-se missatges enviats fins a set dies enrere.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema