Entre el 26 de febrer i l'1 de març se celebra, a Barcelona, el Mobile World Congress (MWC), l'esdeveniment més important sobre telefonia mòbil.

Enguany, el congrés crearà 15.000 llocs de treball, un 13,6% més respecte l'any passat, segons Adecco. També suposa un gran impacte per a l'hostaleria, restauració l'oci nocturn de Barcelona, que preveuen facturar 121 milions d'euros els dies de la fira.

Participaran més de 600 empreses de 145 països diferents. Un total de 102 empreses catalanes seran a l'edició, entre elles 4 de gironines: OTCengineering, Sixtemia Mobile Studio, Blau Pixel Internet i Nexus Geographics.

Paral·lelament al MWC, se celebrarà el 4 Years From Now (4YFN), el certamen d'emprenedoria que celebra la seva 5a edició amb la participació de 32 startups catalanes.

El tret de sortida es farà el diumenge 25 de febrer, amb el sopar oficial del Mobile World Congress, que comptarà amb la visita del rei Felip VI, en la seva primera visita a Catalunya des de l'1-O.

D'entre tots els esdeveniments del MWC, un dels més esperats és el de Samsung. La companyia sud-coreana presentarà el Galaxy S9 el pròxim 23 de febrer, en un dels actes previstos abans de l'estrena del MWC. També estan previstes les presentacions de Nokia, Huawei, Sony i Asus, entre d'altres.

23 de febrer

Samsung presenta la seva smartphone Galaxy S9

Huawei presenta els seus nous dispositius, entre ells el successor del P10.

Nokia presentarà, gairebé amb total seguretat, els Nokia 7, 9 i 10 de 2018

Agenda del dia 26 de febrer

Sony no ha donat a conèixer quin dispositiu presentarà al MWC 2018, però els rumors apunten que serà el Xperia XZ Pro.

Agenda del dia 27 de febrer

ASUS presenta el telèfon intel·ligent ZenfoneAgenda del dia 28 de febrerAgenda del dia 1 de març

Agenda del dia 28 de febrer

Agenda del dia 1 de març