Diari de Girona amplia la seva oferta informativa amb el nou servei de newsletter, amb el qual els lectors podran rebre, si així ho desitgen, les notícies més rellevants i exclusives de l´actualitat directament al seu correu electrònic.

L´accés a aquest servei és gratuït. Només cal registrar-se a diaridegirona.cat i apuntar-se al servei per rebre les newsletter informatives. D´aquesta manera, rebràs cada dia al teu correu electrònic les notícies més destacades de l´actualitat i t´assabentaràs abans que ningú de les alertes informatives d´última hora.

Apuntar-se és molt senzill. Només has de triar les newsletter que vols rebre i registrar-se amb el teu correu electrònic. D´aquesta manera, començaràs a rebre diàriament el nostre butlletí informatiu i/o aquelles newsletter que decideixis.

Si ja estàs registrat a diaridegirona.cat, només hauràs d´iniciar sessió i apuntar-te al butlletí que desitgis. Pots veure la nostra oferta de newsletter clicant aquí.

Un cop completat el registre, el lector haurà de revisar la bústia d'entrada del teu correu electrònic per validar el missatge que li haurem enviat i començar a gaudir del servei de newsletter de Diari de Girona. T´ho perdràs?