WhatsApp segueix treballant en la característica que permet revocar l'enviament d'un missatge per introduir una protecció davant de les modificacions de tercers que busquen eliminar missatges enviats fa mesos i anys.

L'aplicació de missatgeria permet revocar l'enviament d'un missatge dins d'un termini determinat: una hora, vuit minuts i 16 segons. Segons explica WABEtaInfo, el perfil que analitza les novetats en la versió beta de WhatsApp, la companyia està provant d'ampliar el termini de revocació respecte del receptor.

L'emissor té un termini determinat per eliminar el missatge, però si el receptor està fora de línia en aquest temps, aquest missatge no es pot esborrar. El que ha fet WhatsApp és ampliar el termini del receptor fins a 13 hores, vuit minuts i 16 segons, que és el temps que té per accedir a l'aplicació i que es faci efectiva la revocació.

Aquest nou termini busca evitar les modificacions que alguns usuaris usen per eliminar missatges que van enviar "fa setmanes, mesos i anys", com explica WABEtaInfo.