Twitter està desenvolupant una nova característica en la seva plataforma que permetrà als autors d'un tuit exercir com a moderadors i amagar les respostes que considerin inapropiades perquè no es mostrin a la resta dels usuaris.

L'experta i filtradora Jane Manchun Wong ha informat a través del seu compte de Twitter que la xarxa social està desenvolupant una funció anomenada 'Hide Tweet' que permetrà amagar respostes a un tuit per tal de fer la conversa més "saludable", i que a la vegada inclourà una opció per visualitzar aquests tuits amagats.

Aquesta aplicació a més d'amagar les respostes que l'autor consideri inapropiades al seu tuit, afegirà una opció anomenada 'View Hidden tweets' ('mostra tuits amagats' en català) que permetrà a la resta d'usuaris visualitzar les respostes amagades si així ho desitgen.

Al descobriment de Jane Manchun Wong ha respost la gerent de producte de Twitter, Michelle Yasmeen, confirmant aquesta informació i declarant que "les respostes ocultes permetrien a la comunitat ocultar el contingut amb el qual no estan d'acord" amb la finalitat de "fer les converses tan saludables com sigui possible".

La gerent ha conclòs el seu fil de missatges a Twitter afirmant que aquesta funció es començarà a provar públicament en els propers mesos.