La beta tancada de 'Mortal Kombat 11' començarà a estar operativa aquesta setmana, concretament el dimecres 27 de març a les 16 h, i estarà disponible fins al dilluns 1 d'abril a les 08.59 h. Tots els jugadors que hagin reservat el joc a PlayStation 4 i Xbox One tindran accés al període de proves tancades, que comptarà amb cinc personatges, cadascun amb habilitats i 'fatalities' diferents: Baraka, Jade, Kabal, Scarlet i Scorpion.

Els participants podran provar el nou sistema de personalització de lluitadors, que d'acord amb NetherRealm Studios, oferirà opcions de personalització gairebé infinites amb varietat de vestits, equips, habilitats especials, seqüències de presentació i victòria, 'taunts' i 'brutalities'. Els modes de joc inclosos en la beta seran el multijugador en línia, juntament amb Torres del Temps, un mode per a un sol jugador en el qual es repte el jugador a demostrar les seves habilitats a través de diversos desafiaments.

'Mortal Kombat 11' és l'entrega més nova de la franquícia de lluita i el seu debut està previst per al 23 d'abril d'aquest mateix 2019 a PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch i PC.