Diari de Girona reforça el seu servei informatiu amb un nou canal de comunicació amb els seus lectors a través Telegram, una aplicació de missatgeria instantània amb la qual els usuaris rebran abans que ningú les notícies més destacades de l'actualitat.

Amb especial atenció a les eleccions del proper 26 de maig, els lectors interessats a rebre les novetats informatives en el seu telèfon mòbil i que tinguin instal·lada l'aplicació poden inscriure's de forma completament gratuïta a través de Telegram clicant aquí.

Amb aquest nou servei, en el qual també es poden compartir fotos, vídeos i enllaços, el diari vol fer un pas més en la relació amb els lectors apropant l'actualitat de les comarques de Girona de forma còmoda i immediata.

Només el més important

A Diari de Girona volem que estiguis més i millor informat i per això, només t'enviarem notícies rellevants i d'interès. Tret esdeveniments que així ho requereixin, durant el dia rebràs almenys dos alertes concretes perquè estiguis completament informat de tot el que passa a la teva ciutat.

El telèfon mòbil és ja un dels mitjà més usats pels ciutadans per conèixer de manera ràpida el que passa al seu entorn, de manera que amb aquesta iniciativa Diari de Girona suma un nou canal per comunicar-se amb els seus lectors i apropar-los més si és possible la informació més destacada de nom de les nostres comarques

WhatsApp

El servi d'alertes de WhatsApp que aquest diari va posar en marxa l'any passat està temporalment fora de servei per qüestions alienes a aquest diari i per això convidem als lectors a subscriure's al nou sistema d'alertes de Telegram.