20 de juliol de 2019
20.07.2019
Diari de Girona

Instagram prova una funció que oculta els «M'agrada» en les publicacions

La xarxa social treballa en un sistema amb el qual només l'usuari del compte podrà veure quantes persones li han donat al cor

20.07.2019 | 20:12
Una publicació a Instragram.

La xarxa social Instagram està provant en set països diferents la nova funció de la plataforma que oculta als altres usuaris la quantitat de 'M'agrada' que es rep en cada publicació així com les visualitzacions dels vídeos.

L'última actualització d'aquesta xarxa social està en fase de prova en una sèrie de països. La novetat proposa que la visualització dels 'M'agrada' i les visualitzacions de vídeo de les publicacions sigui privat, és a dir, el propi usuari del compte serà l'únic que podrà veure quantes persones li han donat al cor.

Segons un fil de 'tuits' del compte oficial d'Instagram, aquestes proves s'estan executant a Austràlia, Brasil, Canadà, Irlanda, Itàlia, Japó i Nova Zelanda.

L'objectiu d'Instagram amb aquesta iniciativa, segons es detalla en el fil de Twitter, és que "els teus amics se centrin en les fotos i vídeos que comparteixes, no en la quantitat de 'M'agrada' que reps".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit