Apple va presentar la seva nova família de 'smartphones' iPhone 11 la setmana passada, i segons els reguladors de la Xina tots els models de la gamma compten amb una memòria RAM de 4GB.

TENAA, l'agència que atorga les certificacions als productes electrònics a la Xina, ha publicat informes sobre els nous iPhone 11, Pro i Pro Max i ha revelat dos aspectes que Apple mai anuncia en les presentacions: quanta memòria RAM i quanta capacitat de bateria tindran.

L'iPhone 11 estàndard, successor de l'iPhone XR, presenta una memòria RAM de 4GB. Apple va confirmar que la seva bateria tindria una hora més d'autonomia que l'iPhone XR, i augmenta dels 2.942 mAh del seu predecessor fins als 3.110 mAh actuals.

El vaixell insígnia de la gamma, iPhone 11 Pro, tindrà segons el regulador xinès en el seu model estàndard amb pantalla de 5,8 polzades una bateria de 3.046 mAh, millorant respecte als 2.658 mAh de l'iPhone XS, al qual succeeix, i en línia amb l'anunciat per Apple, que va prometre quatre hores més d'autonomia en aquest model.

Pel que fa a la memòria RAM, iPhone 11 Pro mantindrà els 4GB de la generació anterior, igual que el model iPhone 11 Pro Max, amb pantalla de 6,5 polzades.

A més, pel que fa a la seva bateria, Apple ja havia avançat que aquest model oferiria cinc hores més d'autonomia que el XS Max, i les dades de l'agència xinesa mostren que la seva bateria tindrà 3.969 mAh de capacitat, enfront dels 3.174 mAh del seu predecessor.

Aquests documents de TENAA testifiquen les especificacions de productes registrats a la Xina, però no es confirmaran definitivament fins al llançament de la gamma iPhone 11, que tindrà lloc aquest divendres.