14 de febrer de 2020
14.02.2020

Instagram té novetats: prova una funció anomenada 'últimes publicacions'

Aquesta nova opció apareixerà com un missatge quan s'obri l'aplicació

14.02.2020 | 18:25
Instagram té novetats: prova una funció anomenada 'últimes publicacions'

Instagram està provant una funció anomenada 'últimes publicacions' perquè els usuaris puguin veure en ordre cronològic les imatges i vídeos dels comptes als quals segueixen.

Aquesta nova funció apareixerà com un missatge en obrir l'aplicació, avisant a l'usuari que té publicacions pendents de comptes als quals segueix.

Segons imatges publicades per l'experta en enginyeria inversa Jane Manchun Wong en el seu compte de Twitter, en el missatge apareixeran dues opcions: "veure publicacions" o "ara no". En escollir la primera opció, s'obrirà la nova funció.

De moment, no hi ha més detalls sobre aquesta funció que està provant la xarxa social i es desconeix si finalment arribarà als usuaris.

L'any 2016, Instagram va anunciar canvis en l'algoritme que fixa l'ordre de les publicacions en el 'feed', posicionant en primer lloc aquells continguts que podien resultar de més interès per a l'usuari. No obstant això, la mesura va generar descontentament entre part de la comunitat, que va lamentar que es perdés l'ordre cronològic dels 'posts'.

Dos anys després, la companyia va anunciar que tornaria a mostrar publicacions recents en els primers llocs del seu 'feed', però fins avui no se n'havia sabut res més.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit