29 de abril de 2020
29.04.2020
Diari de Girona

Les trucades i videotrucades de WhatsApp ja admeten vuit participants

La novetat en l'aplicació està disponible des d'aquest dimarts tant per iOS com per Android

29.04.2020 | 11:27
Les trucades i videotrucades de WhatsApp ja admeten vuit participants

WhatsApp ha ampliat de quatre a vuit les persones que poden participar de forma simultània en una trucada o videotrucada grupal, una novetat disponible des d'aquest dimarts tant per iOS com per Android.

Durant l'últim mes, la gent ha dedicat una mitjana de 15.000 milions de minuts a el dia a les trucades de WhatsApp, el que equival a una mica més de 1.900 anys, com indiquen des de la companyia tecnològica.

Aquestes dades són fruit de les mesures de confinament i distància social amb motiu de la pandèmia de Covid-19 que manté a les persones a casa seva i lluny dels seus familiars i amics. Per això, des WhatsApp han duplicat el nombre de membres que poden participar en una trucada de vídeo o trucada de veu grupal des de l'aplicació mòbil, que passa a de quatre a vuit.

Com assenyalen en un comunicat, les trucades de veu i les trucades de vídeo realitzades en WhatsApp estan protegides per defecte amb un xifrat d'extrem a extrem, el que significa que només l'usuari i les persones a les que crida poden accedir a la trucada o els missatges que comparteixen.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook