L'aplicació de missatgeria WhatsApp prova una nova funció, que es pot trobar en la seva configuració, que introdueix suport per l'ús dels codis QR que poden compartir-se amb altres persones i que permeten afegir contactes de manera ràpida.

Aquesta característica es troba de moment en fase de proves i WhatsApp l'ha incorporat a les últimes betes del seu servei per mòbils amb sistemes operatius iOS (2.20.60.27) i Android (2.20.171), com ha advertit el portal WABetaInfo.

La funció de codis QR de WhatsApp es troba en la configuració de l'aplicació, i en fer clic en la miniatura del codi es pot accedir a una secció des d'on és possible compartir el codi QR personal de cada usuari amb altres persones.

Aquest codi QR permet afegir com a contactes de WhatsApp a altres persones de manera ràpida, i inclou el número de telèfon. Els usuaris tenen l'opció de revocar un codi QR de forma il·limitada, de manera que els codis anteriors deixin de funcionar i es generi un nou vàlid.

Així mateix, la secció de codis QR de WhatsApp inclou també un escàner amb el qual els usuaris poden llegir ràpidament els codis d'altres persones.