05 de novembre de 2020
05.11.2020
Diari de Girona

WhatsApp llança els missatges que desapareixen després de set dies

Els usuaris podran activar i desactivar la funció, que esborra continguts de l'app però no del mòbil

05.11.2020 | 18:03
WhatsApp llança els missatges que desapareixen després de set dies

WhatsApp ha llançat aquest dijous la seva nova funció de missatges que desapareixen, que quan s'activa permet que els usuaris triïn que els missatges i els arxius d'una conversa s'eliminin automàticament cada set dies.

L'aplicació de missatgeria va donar a conèixer aquest dilluns com funcionen els seus missatges que s'autodestrueixen, que s'eliminen per si sols després de set dies, tant si el receptor els ha obert com si no. Aquesta opció eliminarà també fotografies i vídeos guardats en l'aplicació, però no destruirà els continguts emmagatzemats en el dispositiu.

"Encara que pot ser útil conservar els records d'amics i familiars, la majoria del que enviem no té per què ser etern", ha explicat WhatsApp en un comunicat.

Els missatges que desapareixen arribaran tant als xats de grup, on només els administradors poden habilitar-los, com als individuals, on poden triar-ho tots dos usuaris. Aquesta mesura no afecta els continguts enviats abans de modificar la configuració ni als missatges que es reenvien a altres grups en els quals els missatges no desapareixen.

WhatsApp ha informat que la característica es llançarà de manera global a tots els usuaris durant aquest mes de novembre. Les persones que ho desitgin poden activar-la en els ajustos, en l'apartat d''Ús de dades i emmagatzematge'.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook