Arriba el Black Friday però no vol dir que els ecommerce no estiguin ja llestos per tal d'oferir les millors ofertes abans de l'esperada cita. Des d'electrodomèstics als millors gadgets tecnològics passant per joguines i fins i tot llar o decoració, aquí et presentem alguns dels articles amb descompte que pots trobar aquests dies:

LLEC City Police: Llec mai passa de moda i amb aquesta oferta de la seva comissaria de Policia per 21,99 podràs deixar més que sorpresos als més petits de la casa.

Lenovo TAB E10: Els que necessitin una tauleta sense majors complicacions, Lenovo compta amb aquest model, ara per només 79,99, amb 1 giga de memòria RAM i 16 de memòria ampliable amb targeta. La seva pantalla de 10,1 polzades i el seu pes lleuger de poc més de 500 grams fan d'aquest gadget el company perfecte de viatge.

Impressora Polaroid Zip: Per als amants de les fotos, la nova impressora de Polaroid és perfecta per a omplir la casa d'aquests moments assenyalats que guardem en el telèfon mòbil. Per tan sols 100 euros podràs tenir les teves millors imatges amb el mític format de la marca.

Assecador BaByliss 6735E Edició Especial White&Gold: Si el que estàs buscant és un assecador a nivell professional però a baix preu, aquesta edició especial de Babyliss, per només 46.,99 euros, et donarà l'acabat perfecte. Compta amb difusor i 2 concentradors, motor AC, 2400 W, iònic, 6 ajustos de velocitat/temperatura.

Ordinador Lenovo Legion Y540: Els que estiguin mancant un bon portàtil, Lenovo també ofereix aquest model per 1199 euros, gairebé 300 euros de descompte. D'última generació, és perfecte per a tots aquells fans del món gaming. Característiques principals: Intel Core i7-9750H, 16GB RAM, 1TB HDD + 512GB SSD, GTX1660Ti-6GB + Gràfica Integrada, SinSO.

Televisió Samsung 50RU7405 seriï RU7400 2019: Amb una resolució 4K UHD Real, aquest televisor de Samsung de 50 polzades és perfecte per tal de donar el toc modern i tecnològic al saló. Per 459,99 euros podràs tenir una perfecta smart tv en la qual veure les millors sèries i pel·lícules amb tecnologia Dynamic Crystal Color, que ofereix una variació hiperrealista que et permetrà veure fins al mínim detall.