WhatsApp va introduir l'any passat la possibilitat d'establir un període de temps després del qual els missatges i els arxius desapareixerien i, actualment, està treballant en una nova opció d'eliminació després de 24 hores que complementa l'opció ja disponible de set dies.

L'aplicació de missatgeria ha començat a provar la possibilitat d'establir que els missatges s'eliminin al cap de 24 hores, com ha informat el portal WABetaInfo a través de Twitter. Aquesta opció estaria disponible per als nous missatges després d'activar l'opció.

Aquesta nova opció temporal complementaria a la funció de 'Missatges temporals' introduïda l'any passat, que una vegada activada, fa que els missatges i els arxius d'una conversa s'eliminin automàticament cada set dies. Per això, si vols evitar que s'esborrin tots els teus missatges de l'aplicació, desactiva aquesta opció.

La companyia també està provant les imatges que s'autodestrueixen, que permet que els usuaris enviïn fotografies que s'esborren automàticament quan l'usuari surt de la conversa.