La plataforma de missatgeria instantània WhatsApp no para d'afegir funcions, eines i d'innovar per evitar el risc de quedar obsoleta. Ara l'aplicació propietat de Meta, incorporarà les enquestes per als xats grupals.

Tot i que encara no se sap quan estarà disponible aquesta funció, s'especula que serà ben aviat, ja que es troba a la fase de desenvolupament. L'anunci de la nova eina ha sigut molt aplaudit per un públic que veurà com es poden prendre decisions en converses grupals.

L'aplicació està treballant en el desenvolupament d'enquestes natives, realitzades dins de la mateixa plataforma. Aquestes funcionaran com un element més dins de les converses grupals, sense necessitat de recórrer a aplicacions externes per a la seva elaboració.

Les enquestes seran una eina de gran utilitat i serviran per apropar, encara més, al públic a una nova utilitat: les comunitats. I és que, l'aplicació propietat de Meta té 2.000 milions d'usuaris diaris. A més, aquesta nova eina seran pràcticament idèntiques a les de Facebook Messenger, també propietat de Meta. El que s'haurà de dur a terme, serà afegir una pregunta i segon, diverses respostes.