Twitter torna a caure a nivell mundial

Els usuaris de la xarxa social han començat a tenir problemes sobre les 17.30 de la tarda

Trabajadores de Twitter temen el despido de toda la plantilla en España

Trabajadores de Twitter temen el despido de toda la plantilla en España

Redacció

La xarxa social Twitter ha tornat a caure a nivell mundial amb fallades a tot el món des del voltant de les 18 hores de la tarda que impedeixen a alguns perfils entrar als enllaços dels usuaris, segons han reportat usuaris de tot el món i reflecteix el portal Down Detector.

La pàgina, que monitora en temps real les incidències que es registren en les principals tecnològiques, reflecteix que els problemes han començat a registrar-se al voltant de les 17.32 hores a Espanya i estan afectant els usuaris a tot el món a nivell mundial sobre les 18 hores.

El principal problema d'aquesta fallada és que Twitter no permet consultar l'activitat del 'timeline', on es veuen els missatges que van compartint tots els comptes que l'usuari segueix, i tampoc deixa entrar en els enllaços que adjunten els usuaris en els seus tuits.

La majoria dels problemes que els usuaris estan notificant i sobre els quals Twitter encara no s'ha pronunciat està tenint lloc en l'aplicació mòbil de la xarxa social de Elon Musk, però també afecta la seva pàgina web. En el cas d'Espanya, els problemes s'han notificat principalment en ciutats com Madrid, Barcelona, València, Sevilla, Bilbao o Saragossa.

Una altra caiguda a nivell mundial

Fa només cinc dies la xarxa social va patir també una caiguda a nivell mundial que va provocar que els usuaris tinguessin problemes per a accedir al seu 'timeline' i per a visualitzar els seus missatges privats.