Deixa d'enviar àudios a WhatsApp i converteix-los en text de manera senzilla

Els àudios llargs a WhatsApp poden resultar molestos i consumir temps innecessari

Permet utilitzar l’empremta dactilar específicament per protegir els xats

Ja és possible editar els missatges de WhatsApp

Rebre àudios de de Whatsapp pot resultar molest

Rebre àudios de de Whatsapp pot resultar molest

Bruna Segura

Els àudios llargs a WhatsApp poden resultar molestos i consumir temps innecessari. No obstant això, la funció de dictat de veu de l'aplicació ofereix una solució pràctica per convertir els àudios en text. Aprofita aquesta característica oculta al dispositiu iOS o Android i gaudeix d'una comunicació més eficient i còmoda. Deixa d'enviar àudios i opta per la comoditat dels missatges de text a WhatsApp.

En l'era de la comunicació digital, WhatsApp s'ha convertit en una eina popular per mantenir-nos connectats amb amics, familiars i col·legues. No obstant això, enviar i rebre àudios llargs pot resultar incòmode i prendre molt temps. Afortunadament, WhatsApp ofereix una funció oculta que et permet convertir fàcilment els àudios en text. En aquest article, et mostrarem com aprofitar aquesta característica i dir adéu als tediosos àudios.

WhatsApp i la seva funció de dictat de veu:

WhatsApp no només és una plataforma de missatgeria instantània, sinó que també compta amb funcions ocultes que poden facilitar la nostra experiència. Una d'aquestes funcions és el dictat de veu, que et permet enviar missatges d'àudio i que l'altra persona els rebi com a text. Aquesta característica està disponible tant en dispositius iOS com en Android.

Passos per activar l'opció de dictat de veu:

Activar aquesta útil opció és molt senzill. A continuació, et mostrem els passos que has de seguir al teu dispositiu:

  1. Obre l'aplicació de WhatsApp i selecciona el contacte a qui desitges enviar el missatge.
  2. Com si haguessis d'enviar un missatge de text, desplega el teclat a la pantalla.
  3. A la barra superior del teclat, veuràs una icona d'un micròfon. Prémer-hi a sobre.

Dicta el teu missatge i edita'l si és necessari

Un cop hagis activat el dictat de veu, podràs començar a dictar el teu missatge. Veuràs com les teves paraules es converteixen en text en temps real. És important parlar de forma pausada i vocalitzar correctament per obtenir una transcripció precisa. Després de dictar el missatge, pots editar-lo si cal abans d'enviar-lo.

Superant obstacles

És possible que trobis alguns obstacles durant el procés d'activació d'aquesta funció. Un d'ells és no trobar el símbol del micròfon al teclat. Si això passa, simplement dirigeix-te a les configuracions del teclat al teu dispositiu i activa l'opció de "Veu a Text". Un cop feta aquesta configuració, podràs veure la icona del micròfon al teclat de WhatsApp.

Converteix missatges d'àudio en text

A més de dictar els teus propis missatges, també pots utilitzar la funció de dictat de veu per convertir els missatges d'àudio que reps en text. Simplement, polsa la icona del micròfon i després selecciona el missatge d'àudio que desitges convertir. WhatsApp el transcriurà per a tu, facilitant la lectura i comprensió dels missatges.