TV3 estrena avui Vacances pagades, un espai que substituirà El club durant aquest estiu i que està dirigit per Tono Hernández i presentat per Sandra Barneda i Jordi Amenós. El programa compagina "la informació en directe de l'actualitat pròpia de l'estiu amb ironia i tocs d'humor". El nou cap de Programes d'Entreteniment de TV3, Oriol Grau, destaca que Vacances pagades aposta per un equip de professionals amb experiència i que, "majoritàriament, són cares conegudes a TV3".

Els presentadors comptaran amb l'ajuda d'una llarga llista de col·laboradors, entre els quals hi ha Ana Boadas i Xavi Ortells, encarregats de seguir l'actualitat per tot Catalunya; Yolanda Ramos, caçadora de tendències; o Jordi Ríos, que interpretarà el crític televisiu del programa, "el senyor Monegal".

Així mateix, també hi participaran David Olivares, que encarna l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, de Polònia; Oriol Sabat i Daniela Blume, com Els vigilants de la llengua del programa; Cristina Sala, reportera nocturna; o Juan Carlos Ortega, responsable de late show dels Estats Units que connectarà en directe amb el programa.

El director de l'espai, Tono Hernández, va expressar en la presentació que "el magazín demostrarà que a l'estiu passen moltes coses", mentre que la presentadora, Sandra Barneda, va definir Vacances pagades com un programa "amb actualitat, que informarà però que també pretén arrencar-nos un somriure".