Des d'avui, els Telenotícies de TV3 connectaran en directe amb els diferents equips d'enviats especials als Estats Units i Josep Cuní es desplaçarà a Washington per oferir, fins al dijous, edicions especials d'Els matins.

Per a la cobertura de les eleccions, a més del d'Els matins, TV3 tindrà equips desplaçats a diferents estats. A Washington hi haurà Raquel Sans; des de Chicago el corresponsal als EUA, Albert Elfa, seguirà el candidat demòcrata, Barak Obama, i des de Phoenix, quarter general de McCain, n'informarà Sílvia Heras. També hi haurà un equip a San Francisco, un dels últims estats que tanca els col·legis electorals i que podria ser decisiu per l'elevat vot hispà. Des d'aquest punt n'informarà Antoni Bassas, que s'estrena als EUA, abans d'incorporar-se a l'estiu com a nou corresponsal.

Demà, la nit americana començarà a TV3 i al 3/24 a les 23h, amb l'especial EUA-08 Eleccions Presidencials, un programa presentat per Xavi Coral des del plató i Raquel Sans des de Washington. I, a partir de les dotze, l'emoció de la nit electoral per saber qui ocuparà la Casa Blanca, amb connexions en directe amb els diferents equips d'enviats especials, les valoracions dels convidats del plató i gràfics en 3D dels resultats estat per estat. Des del plató, Xavi Coral anirà oferint les dades de l'escrutini a mida que es vagin coneixent i valorarà els resultats amb l'ajuda de tres convidats: Martí Anglada, cap d'internacional de TVC, Núria Ribó, excorresponsal a EUA, i l'economista Francesc X. Mena.

Per la seva banda, La Sexta/Noticias ha desplaçat als EUA quatre equips d'informatius que explicaran tot allò que passi en el final de campanya i els comicis nord-americans. Mamen Mendizábal des de Chicago i Helena Resano des de Phoenix seguiran les passes dels dos candidats. A Cuatro serà Iñaki Gabilondo l'encarregat de presentar l'especial amb la col·laboració de Javier Ruiz i Silvia Intxaurrondo. Pel que fa a Antena 3, Roberto Arce és a la capital nord-americana des de dissabte oferint les darreres notícies. I Matías Prats (des de Washington) i Sandra Golpe (a Madrid) conduïran, a partir de les 6 h de dimecres, un especial sobre el resultat que s'hagi produït la nit abans.