Telecinco es manté líder en el rànquing de les cadenes més vistes amb un 18%, amb la qual cosa puja dues dècimes respecte al mes de setembre, seguida de La 1 de TVE, amb un 17,2 i Antena 3 amb un 15,8%.

La primera cadena de la televisió pública creix quasi un punt respecte a octubre, mentre que Antena 3 es manté; Cuatro, amb un 7,5%, perd dues dècimes respecte al mes anterior; La Sexta, amb un 6,2%, creix dues dècimes i comença a trepitjar els talons a Cuatro, i La 2, amb un 4,1%, perd tres dècimes. Les televisions autonòmiques (entre les quals hi ha TV3) aconsegueixen un 14,8%, dues dècimes més que al setembre, i les cadenes temàtiques descendeixen sis dècimes respecte al setembre i firmen un 13,8%; la TDT, per la seva banda, continua amb el seu creixement sostingut i arriba ja al 18,3%.

A l'octubre el consum televisiu ha estat de 233 minuts per perso?na i dia i el programa amb més au?diència ha estat el partit de classificació per al Mundial 2010 entre Es?panya i Bèlgica, emès per La 1 i amb més de 6,4 milions d'espectadors.