06 de novembre de 2008
06.11.2008

Cuatro estrena la sèrie "13 miedos"

La sèrie mexicana, de tretze episodis, neix d'un projecte produït en el mateix país als anys 80

06.11.2008 | 01:00
Cada capítol de "13 miedos" és obra d´un realitzador diferent.

Cuatro estrena aquesta nit la sèrie de terror mexicana 13 miedos, en al·lusió al nombre de capítols de la temporada, que són 13 històries de 30 minuts, amb firmes diferents i amb l'objectiu comú de mostrar la por en si. Història rere història, l'espectador podrà comprovar la por, ja sigui a través d'un fet paranormal o simplement d'un succés de la vida quotidiana; cada capítol és una història independent.
La idea de 13 miedos parteix d'una sèrie original produïda en els anys vuitanta, també a Mèxic, titulada Hora marcada, que va aconseguir reunir destacats professionals del cine com Alfonso Cuarón, Guillermo del Toro, Emmanuel Lubezki i Carlos Marcovich. Aquests 13 episodis han estat dirigits per Fernando Rovzar, Alfonso Pineda, Alejandro Lozano, Rigoberto Castañeda, Álvaro Curiel, Pierre Tatarea i Jorge Orozco.
Terror, suspens, angoixa, tensió, sorpreses i pors són alguns dels sentiments que provocaran aquestes històries en l'espectador, històries que exploren una por particular, que viuen en el subconscient de cada un de nosaltres. Un home disposat a sacrificar-ho tot per recuperar la seva dona morta; un treballador amb una inexplicable por a la foscor que descobreix entre les ombres la raó del seu temor, i estranyes desaparicions en un celler, són algunes de les històries d'aquesta sèrie. Altres mostren una família que acaba de mudar-se a una casa que pot arruinar la seva felicitat; una dona amb greus problemes de claustrofòbia; una història de gelosia que pot tenir un final desastrós; i un home la por a la soledat del qual l'ha portat a actuar al límit de la bogeria.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Notícies relacionades

Enllaços recomanats: Premis cinema