07 de novembre de 2008
07.11.2008
Televisió de Catalunya

TV-3 estrena una minisèrie que repassa la història del bandoler català Serrallonga

06.11.2008 | 14:32

TV-3 emetrà entre avui i demà en horari de 'prime time' la minisèrie 'Serrallonga. La llegenda del bandoler' que repassa la història de Joan Sala i Ferrer, conegut com a Serrallonga, el mític bandoler català del segle XVII que lluitava contra la noblesa.

El director d'aquesta producció és Esteve Rovira, el productor Antonio Chavarrías i les guionistes Teresa de Pelegrí i Dominic Harari. La minisèrie és una coproducció d'Oberon Cinematogràfica, Televisió de Catalunya (TVC) i Televisió Espanyola (TVE), amb la col·laboració de l'Institut català de les Indústries Culturals (ICIC), entre d'altres.

La producció conta la història de Serrallonga, interpretat per Isaac Ferriz, qui es veu obligat a abandonar a la seva dona (Olalla Escrivà) i els seus fills (Roger Príncep i Carles García) per escapar de la justícia i s'uneix al grup de bandolers al qual pertanyen els seus germans (Ramon Pujol i Joan Muntal).

Serrallonga s'haurà d'enfrontar al seu principal enemic, el bandoler Antic (David Selvas), qui gelós de l'èxit del seu enemic s'aliarà amb el Virrei d'Espanya (Pep Antón Muñoz), qui ordena a Antic a atrapar al bandoler català.

El repartiment es completa amb Bea Segura -en el paper de Flor la Baronessa de Savassona i amant de Serrallonga-; Núria Gago, Marc Ullod, Ramon Godino, Mercedes Sampietro, Sergi Mateu, Manel Barceló, Cristina Plazas, Francesc Lucchetti, Kai Puig, Marcel Borràs i Jordi Planas.

Les eines digitals han estat molt importants en la producció d'aquesta minisèrie ja que s'han retocat uns 400 plans i s'ha recreat el nucli antic i el port de Barcelona i es van dissenyar paisatges per adequar-los a l'època en la qual s'ambienta la història.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema