12 de novembre de 2008
12.11.2008
sèrie infantil

Les filles d'Obama en la 'Hannah Montana'

11.11.2008 | 15:00

Les dues filles del president electe dels Estats Units, Barack Obama, van ser convidades a participar en la popular sèrie de televisió nord-americana 'Hannah Montana', va manifestar ahir l'intèrpret Billy Ray Cyrus en una entrevista.

Cyrus, pare de la protagonista Miley Cyrus, i també actor del programa que emet Disney Channel, va afirmar en una entrevista a la revista 'Acces Hollywood' que la direcció de la sèrie va convidar a Malia, de deu anys, i Sasha Obama, de set, a fer una aparició en un episodi que s'emetria a l'abril. "Probablement acceptin. La invitació està feta", va assegurar Cyrus. "Sabeu que la pel·lícula de 'Hanna Montana' es llançarà a l'abril. Pot ser que per a aquest moment passi alguna cosa", va afirmar, sense afegir més detalls sobre aquesta qüestió. "He de mantenir el secret", ha afegit.

La sèrie nord-americana 'Hannah Montana', en què Miley Cyrus interpreta una estudiant que porta una vida secreta com estrella del pop, és un dels programes infantils més coneguts del país, amb un gran índex d'audiència i un imperi de 'marxandatge' de 1.000 milions dòlars (uns 788,3 milions d'euros).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema