El format ve de l'Itàlia berlusconiana, terra de mamma chichos i escots vertiginosos. Es tracta de posar un paio ben plantat o una noia recautxutada en una trona i anar desfilant paios catxes o noies amb faldilla i pits de silicona per entabanar el protagonista. Que facin cites, parlin de sentiments i s'estimin, o no. El concurs funciona a cops de share: qui agrada es queda, qui no, al carrer. Tot està més preparat que un combat de pressing-catch. El darrer príncep blau era Efrén, un futbolista madrileny que pot ser model. La seva delicadesa i el seu físic ha provocat que l'espai marqui màxims d'audiència, els enganxats que sàpiguen que, com tantes coses a la vida, és pura ficció. Com un culebró, vaja.

Ai, el doctor Soler, l'antic clown reconvertit en un House català. El trobàvem a faltar! La seva canya i la seva mala llet sobre la fràgil convivència entre parelles. Ara ens el faran parlar cada dimarts de noves tecnologies en petites píndoles dins El Club. "Comor?!". Soler rep al laboratori una consulta relacionada amb les noves tecnologies.

Ell i els col·laboradors, en bata blanca, fan una petita introducció en to humorístic i donen pas a un vídeo amb la resposta. En la primera entrega un pare de família ens ensenya com manté contacte amb els seus fills que viuen a quilòmetres de distància, a través de l'Internet i una webcam. Una segona psicopatologia conjugal seria ben rebuda pel públic: que prenguin nota. L'espai ajudarà a més d'uns que som a prop de l'analfabetisme digital.

Un format espectacular. La créme de la créme. El ritme és vertiginós. Bon nivell dels participants: peaso càstings que els estan sortint. Els nois ballen bé, s'esforcen per aconseguir el seu somni: entenen que la vida és lluitar per allò que t'omple i et fa feliç. Tenim dues germanes, una passa, l'altra no. El dimecres un noi s'esforça davant la mirada del seu germà disminuït i el seu pare. No passa.

Les troballes del jurat són boníssimes: com quan posen a ballar a tots els que s'esperen a fora del càsting, sense cita prèvia, en pla la sèrie Fama amb en Leroy o el professor Sorovski. Els recorden? O posen a ballar la mare i la filla. Mil invents. Diuen que ballar és ser lliure. A Cuatro els ha tocat la loteria. "Ama?zing!", que diria el professor Rafa, l'estilós del cabell llarg.