Torna al barri per demostrar que fora d'Esperanza Sur ha aconseguit prosperar i arribar més alt que la seva mare, però tot resultarà una mentida: Miren Ibarguren donarà vida a Soraya, la filla gran d'Aída, que s'incorpora a l'elenc de personatges de la sitcom de Telecinco en la seva sisena temporada, immersa de ple en el procés de gravació.

Miren Ibarguren se suma a l'equip artístic d'Aída-que va tancar la seva cinquena temporada amb quasi 6 milions d'espectadors (5.709.000) i un 30,8% de share- juntament amb Carmen Machi, Paco León, Pepe Viyuela, Melanie Olivares, Mariano Peña, Marisol Ayuso, Ana Polvorosa, David Castillo, Eduardo Casanova i Pepa Rus.

Les aparences segons Soraya

La filla gran d'Aída va marxar de casa als 17 anys amb l'objectiu de prosperar econòmicament, un somni que creia impossible relitzar a Esperanza Sur. Amb l'excusa de fer una breu visita a la seva família, Soraya torna vuit anys després a la llar on va créixer, tot i que l'estada a casa dels García s'acabarà prolongant indefinidament. A més, per a sorpresa de tots, la noia torna amb una filla, Aídita, interpretada per Sanseverina Lazar.

Sempre pendent de la seva cura personal, Soraya es preocupa massa per les aparences. De fet, fa ostentació de com li ha anat de bé des que es va casar amb un empleat de banca, però aviat es descobrirà que tot el que diu és fals.

El rostre de Soraya

Miren Ibarguren ha estat protagonista de l'exitosa comèdia de Telecinco Escenas de matrimonio i ha participat en d'altres com Aquí no hay quien viva, A tortas con la vida i la ficció basca Goenkale. El seu debut en el cine ha arribat de la mà d'Emilio Martínez Lázaro amb Las 13 rosas.

En teatre, ha intervingut a Mi primera vez, Sugoi y el cinturón mágico,El avaro i Amores imposibles, entre d'altres. El nom i cognom de l'actriu donostiarra van ser la cerca més realitzada a Google a Espanya durant el setembre de 2007.