TV3 estrena aquesta nit, a les 22.50h, després de Polònia, la sèrie Huff, una barreja de drama i comèdia protagonitzada per Hank Azaria (Tuesdays With Morrie, The Simpson), Paget Brewster (Friends, Mentes criminales), Blythe Danner (Meet The Parents), Oliver Platt (El ala oeste de la Casa Blanca, Els tres mosqueters) i Anton Yelchin (Hearts In Atlantis).

Huff ha rebut, entre altres premis, l'Emmy a la millor actriu de repartiment (Blythe Danner) i ha estat nominada en sis categories més, entre les quals la de millor director de sèrie dramàtica, millor actor principal (Hank Azaria) i millor actor de repartiment (Oliver Platt).

Un abans i un després

Tothom qui recorre a Huff (Hank Azaria), fins i tot la seva pròpia família, sap que és un home, tant en l'àmbit personal com en el professional, que fa l'impossible per ajudar la gent a retrobar la claredat, la pau mental i, en determinades fases de la vida, el sentit de l'equilibri i l'autoestima. Però fins i tot ell, el psiquiatre Huffstodt, té un límit.

Després d'una experiència terrible amb un dels seus pacients, Huff comença a qüestionar-se tot allò que fins ara havia considerat que era la veritat i entra en una forta crisi dels quaranta. La seva vida quedarà marcada per sempre quan un pacient seu, un noi de 15 anys, se suïcida durant una sessió de teràpia.

Huff, que es dedica a atendre i a consolar persones amb trastorns mentals i neuròtics, nota que ja no és capaç de discernir entre la raó i la desraó en l'esfera privada. El fet de suportar i tractar personalitats conflictives i petits trastorns mentals de membres de la seva família posa a prova el seu caràcter educat gairebé a cada moment. Ofuscat per la creixent preocupació davant la possibilitat d'haver de respondre legalment pel suïcidi del noi i turmentat per sentiments de culpa que ell mateix s'infon, Huff comença a reflexionar sobre qui és, com és i on pot encaixar, sigui on sigui.

A casa, la seva família, lluny de ser normal, només li accentua l'ansietat. La seva mare, Izzy (Blythe Danner), s'embranca en discussions amb la seva dona, Beth (Paget Brewster), sobre qui és més important per a ell. L'únic fill de Huff, Byrd (Anton Yelchin), és un adolescent afectuós, cada vegada més amoïnat pel benestar del seu pare, fins al punt que s'acaben intercanviant els papers.

Entre tanta confusió, Huff es troba interactuant, casualment i sovint a contracor, amb un hongarès sense sostre, tot i que dubta de la seva existència. Ara bé, després d'aquestes topades, Huff sempre se sent una mica més digne i compassiu, malgrat el seu batibull intern.