08 de gener de 2009
08.01.2009

Suspens fins al final a "Sin tetas no hay..."

08.01.2009 | 01:00

La sèrie estrella de Telecinco, Sin tetas no hay paraíso, finalitza avui la seva segona temporada amb l'enigma de quin serà el destí del seu protagonista, el famós Duque, ja que hi ha dos finals rodats i la cadena decidirà en l'últim moment quin elegirà.
Un dels finals planteja la redempció i el triomf final de l'amor i l'altre la impossibilitat d'el·ludir les conseqüències dels propis actes i que culmina amb la mort del citat personatge, interpretat per Miguel Ángel Silvestre.
Així que els directius de Telecinco i la productora Grundy deuen sentir-se una mena de déus, capaços de decidir el destí dels personatges, sense que ells puguin fer res per evitar-ho, una hàbil maniobra de la cadena en el seu intent d'aconseguir una audiència rècord per aquest últim episodi i evitar que algun mitjà curiós intenti esventrar-li el final.
Audiència,< és el que no li ha faltat a aquesta sèrie que ja va triomfar a Colòmbia l'any 2006, emesa pel canal Caracol de televisió i basada en una novel·la de Gustavo Bolívar, adaptada per a Espanya amb canvis de personatges i situacions. Quasi quatre milions d'espectadors de mitjana han seguit les vicissituds de Duque i Catalina en aquesta segona temporada, amb un 23,9 per cent de quota de pantalla, cinc dècimes més que en la primera.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema