A partir de demà, de dilluns a dijous a les 20.40h i divendres a les 20.10, arriba al K3 Joves fora de sèrie. Es tracta d'un programa de 52 capítols, de 5 minuts de durada, protagonitzat per joves que, a més de treballar, estudiar, sortir amb els amics i tenir hobbies, inverteixen part del seu temps lliure en els altres.

Cada capítol mostra un d'aquests joves fent allò que el converteix en un fora de sèrie, és a dir, en un jove que surt de la línia, trenca els esquemes i, fins i tot, els estereotips amb què massa sovint s'associa la gent jove.

Al llarg de la sèrie, veurem joves fent de monitors en colònies per a gent gran, acompanyant nois i noies amb discapacitat intel·lectual a una discoteca, pintant pisos de persones amb pocs recursos o fent classe de repàs a un nen que acaba de ser operat per intentar que no perdi el curs.

A més d'aquests joves, el programa té també com a protagonistes les persones o col·lectius destinataris de la seva feina. D'aquesta manera, veiem com discapacitats físics poden banyar-se a la platja i fer esquí nàutic, com nens i nenes ingressats a l'hospital riuen una estona amb els pallassos, com una dona invident està al dia del que diuen els diaris o com els gossos de la gossera surten de la gàbia per passejar un dia a la setmana. Tots els protagonistes del programa coincideixen en el fet que, més que el que donen, l'important és allò que reben a canvi. Per a molts, el que van començar a fer pensant en els altres s'ha acabat convertint en una activitat imprescindible per a ells mateixos.

El conductor del programa és Ivan Andrade, que ja apareixia al programa de consum responsable Un forat a la butxaca (K3). En aquesta ocasió, fa el paper de testimoni que, amb l'espectador, va descobrint perquè els protagonistes del programa són Joves fora de sèrie.