12 de gener de 2009
12.01.2009
Remake

Tori Spelling, en les 'negociacions finals' per a tornar a 'Sensación de Vivir'

12.01.2009 | 13:23

Els fills pròdigs sempre acaben tornant a casa. Això és el que està passant amb '90210', el remake de la mítica ´Sensación de Vivir´. La sèrie que va triomfar en els 80 va parir un gran nombre de joves actors i actrius en la cresta de l'èxit, encara que pocs han sobreviscut.

La virginal Donna (Tori Spelling) està en "converses definitives" amb els productors del remake per a gravar alguns episodis de la temporada, segons la publicació nord-americana Entertainment Weekly. Ja ho van fer durant els primeres episodis de la temporada, Brenda (Shannen Doherty) i Kelly (Jennie Garth). Però hi ha un problema.


Spelling, que es troba en Vancouver rodant el seu gran retorn a 'Smallville', no estava del tot convençuda d'unir-se al nou repartiment ja que entre ells es trobava Shannen Doherty, amb la qual va mantenir més d'una polèmica durant l'original ´Sensación de Vivir´'. Però quan l'actriu que interpetó a Brenda va signar que la seva intervenció en '90210' només seria per alguns episodis, els dubtes de la rossa actriu van començar a esvair-se i ara té el camí lliure per a incorporar-se als últims capítols de la sèrie nord-americana, segons informacions de Entertainment Weekly, recollides per otr/press.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook